Nieuws.

Laatste 200 kaarten nu in de verkoop

16-05-2012

Woensdagmiddag zijn de laatste 200 kaarten voor het duel tussen Willem II en FC Den Bosch op zondag 20 mei in de verkoop gegaan. Supporters die nog geen kaart hebben voor het duel waarin gestreden wordt om promotie naar de eredivisie doen er verstandig aan haast te maken met het kopen van een kaartje.

De kaarten die nu nog beschikbaar zijn, betreffen kaarten voor vak K. Het is de verwachting dat ook die binnen enkele uren aan de man worden gebracht. Het is echter nog te vroeg om het bordje ‘Uitverkocht’ voor het raam te hangen: het bezoekersvak is nog niet geheel uitverkocht en ook op businesstribunes zijn nog plaatsen vrij.

Willem II adviseert mensen die via internet kaarten hebben gekocht deze al de komende dagen af te halen bij de kassa en niet te wachten tot op de wedstrijddag. De kans bestaat dat u dan wordt geconfronteerd met lange wachtrijen waardoor u het begin van de wedstrijd mist.

De openingstijden zijn als volgt:
Woensdag 16 mei          09.00 uur – 21.00 uur
Donderdag 17 mei         gesloten
Vrijdag 18 mei               09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 19 mei            09.00 uur – 17.00 uur
Zondag 20 mei              10.00 uur – 12.30 uur

Willem II Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie