Kaartverkoop.

SeizoenClubCard

SeizoenClubCard 2014 - 2015 aanvragen

Willem II is kampioen geworden van de Jupiler League 2013-2014. Directe promotie naar de Eredivisie volgde, waardoor de Tricolores nu weer uitkomen op het hoogste niveau van Nederland. Tegenstanders als Ajax, Feyenoord en PSV zullen op bezoek komen in het Koning Willem II stadion. Daar wilt u toch ook bij zijn? U kunt eenvoudig bij al deze topwedstrijden zijn door een SeizoenClubCard aan te vragen.

Vraag een SeizoenClubCard aan door op één van onderstaande knoppen te drukken.  

SeizoenClubCard verlengen
Alle SeizoenClubCardhouders hebben een e-mail of brief ontvangen, waarmee u heel gemakkelijk online de SeizoenClubCard kunt verlengen. Met een unieke code is online verlengen nu nog eenvoudiger geworden. 

Wanneer u geen code (meer) heeft en toch uw SeizoenClubCard wilt verlengen, kunt u op de knop 'Nieuw' drukken en in het opmerkingenveld aangeven dat het om een verlenging gaat. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk bij de receptie van Willem II uw SeizoenClubCard te verlengen, wij zijn elke werkdag geopend van 9.00-12.30 en 13.00-17.00 uur.

Nieuwe aanvraag
Een nieuwe aanvraag kunt u online doen door op onderstaande knop 'Nieuw' te drukken. Ook kunt u bij de receptie van Willem II terecht (open van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.30 tot 13.00-17.00 uur). Neem daarvoor een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee. De nieuwe aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

   

Klik hier voor de tarieven SeizoenClubCard 2014-2015

06
mrt
20:00u
Willem II

Willem II Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hĂ©t Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie