Kaartverkoop.

SeizoenClubCard

SeizoenClubCard 2013 - 2014 aanvragen

Met opgeheven hoofd heeft Willem II de Eredivisie verlaten. De club oogstte veel sympathie vanwege haar positieve en strijdvaardige uitstraling. Een compliment dat voor een belangrijk deel ook op het conto geschreven kan worden van onze fantastische supportersschare.

Inmiddels is het nieuwe seizoen in de Jupiler League begonnen. Een seizoen waarnaar velen al weer uitkeken. Want ook al is het niveau een stapje lager, één ding staat als een paal boven water; het Koning Willem II stadion is de plek waar de 12e man zich thuis voelt. Spelers en staf hopen daarom ook dit voetbalseizoen op uw steun te kunnen rekenen.

Een SeizoenClubCard aanvragen
U kunt eenvoudig online een SeizoenClubCard aanvragen. Dat kan via de link onderaan deze pagina. Een nieuwe aanvraag kunt u ook doen bij de receptie van Willem II (open van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur). Neem daarvoor een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee.

Als ClubCardhouder van Willem II hebt u een aanvraagformulier thuis ontvangen. U kunt dit formulier invullen en terugsturen naar: Willem II, Postbus 235, 5000 AE Tilburg. Uiteraard mag u het ook inleveren bij de receptie van Willem II.


Klik hier voor de tarieven SeizoenClubCard 2013-2014

Klik hier voor het direct aanvragen van uw SeizoenClubCard

18
apr
20:00u
Willem II

Willem II Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie