Nieuws.

Zeven nieuwe gezichten bij Jong Willem II

02-07-2012

Ook voor Jong Willem II is het voetbalseizoen vandaag van start gegaan. Onder leiding van trainer Clemens Bastiaansen werkten de beloften van Willem II de eerste training af.

De selectie van Jong Willem II die vorig jaar beslag legde op de titel in de eerste divisie kent zeven nieuwe gezichten. Clemens Rijnvos maakt de overstap vanuit de RJO Willem II/RKC. Donny van de Wal (Ajax), Jonas van Kerckhoven (Club Brugge), Alexander Maes, Zakaria Amrani (FC Utrecht), Faouzi Kallah (Excelsior Maassluis) en Sen Aerts (VOAB) zijn helemaal nieuw in Tilburg. Uit de selectie van vorig seizoen zijn ook deze jaargang de keepers Dylan Jonkers en Kelle Roos actief. Hetzelfde geldt voor Stephan Keller, Sanny Monteiro, Kenny Anderson en Theo Martens. De laatste drie trainen momenteel met de eerste selectie mee, hetgeen ook geldt voor Alexander Maes.
Daarnaast werken deze week de van MVV afkomstige Disman Oguzhan en de van NEC afkomstige Carlos dos Santos op proef mee.

Dinsdagavond 10 juli staat het eerste oefenduel op het programma. Jong Willem II treft dan in Eindhoven Jong PSV. De competitie begint op 13 augustus.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie