Nieuws.

Openingsborrel "Het Paleis" geslaagd

24-10-2014

Donderdagmiddag om 16.00 uur stond de openingsborrel van “Het Paleis” op het programma. Het Paleis is met wedstrijden het nieuwe thuishonk van de Young Business Club. Ruim 80 sponsoren wisten hun weg naar het Koning Willem II stadion te vinden en werden verwelkomd met een welkomstdrankje en een hapje.

Na ontvangst deed directeur Berry van Gool zijn zegje en vertelde dat hij enorm trots was dat “Het Paleis” in een korte tijd gerealiseerd was. Met het paleis heeft de YBC een eigen ruimte gekregen centraal in het stadion. Berry benadrukte de goede samenwerking met Bonheur en bedankte de sponsoren die een bijdrage hebben geleverd. Daarna gaf hij het woord aan voormalig trainer van Willem II: Andries Jonker. Andries vertelde voornamelijk over zijn tijd bij Bayern München in Duitsland, maar ook over zijn avonturen bij Wolfsburg (Dui) en Barcelona (Spa) vertelde hij openhartig. Momenteel is Andries werkzaam als hoofd jeugdopleidingen bij Arsenal FC in Engeland waar Willem II een goede relatie mee heeft. “Momenteel is er betreft een samenwerking nog niets concreet, maar de relatie is van beide kanten goed en dat is zeker belangrijk!” zei Andries over een eventueel toekomstig samenwerkingsverband tussen Arsenal en Willem II.

Na de toespraak van Andries konden de sponsoren onder het genot van een drankje en een hapje nog even bijkletsen en om ongeveer 18.00 was de feestelijke opening ten einde.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie