Club.

Oude Glorie

Willem II denkt aan zijn vriendschapsband

Bestuur Oude GlorieDe helden van weleer, waar zijn ze gebleven? Sinds 13 juni 2004 is er een antwoord. Toen werd Oude Glorie opgericht, het team van oud-Willem II-spelers. Een paar keer per jaar zijn ze te bewonderen. Ze zijn weliswaar een paar pondjes zwaarder, de balcirculatie is een versnellinkje lager, de wedstrijden duren wat korter en de derde helft is ook belangrijk. Maar de wil om te winnen is er nog steeds.

Foto: bestuur Oude Glorie: v.l.n.r. John Feskens, Jan Vullings, Mariël Musters, Jan Vioen (voorzitter) en Claudy Voskens.

Leden Oude Glorie altijd welkom
Leden van de Oude Glorie zijn natuurlijk altijd welkom bij Willem II. Zij kunnen naast diverse activiteiten ook gebruik maken van de mogelijkheid om gratis 2 toegangskaart te bestellen voor thuiswedstrijden van Willem II. Een telefoontje of mailtje naar Willem II is voldoende. Bestelde kaarten liggen dan op uw naam voorafgaand aan de wedstrijd klaar bij het loket (naast loket inlichtingen) van het kassagebouw. Indien nodig kan een kassamedewerker u om een legitimatie vragen, dit om misbruik te voorkomen.
 
Lid worden van Oude Glorie
Wilt u ook uw ploeggenoten van weleer weer eens zien, bijvoorbeeld rondom de wedstrijden van Willem II en bent u nog geen lid van Oude Glorie? Neem dan even contact op met het secretariaat van Oude Glorie info@oudegloriewillem-ii.nl. U kunt al lid worden voor 20 euro per jaar.

Contact Oude Glorie (secretariaat)
Adres: Duurswoudelaan 7, 5043 GZ Tilburg
Telefoon  06-41187018 | fax  013-5720726
E-mail: info@oudegloriewillem-ii.nl

Voetballen tegen Oude Glorie?
Heeft uw voetbalvereniging bijvoorbeeld een jubileum te vieren? Misschien is het een idee ter gelegenheid daarvan een (oud)-selectie te laten aantreden tegen een selectie oud-Willem II spelers. Informatie kunt u opvragen via info@oudegloriewillem-ii.nl.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie