logo Willem II Willem II

Nieuws

1 maart 2017

Informatie AwayDay: PSV – Willem II

Zondag 9 april is uitgeroepen tot AwayDay van het seizoen 2016-2017. Die middag neemt Willem II het in Eindhoven op tegen kampioen PSV. De aftrap in het Philips Stadion is om 16.45 uur.

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren die middag de busreis naar Eindhoven. De eerste bussen vertrekken om 14.15 uur vanaf het parkeerterrein bij het Koning Willem II stadion.

Minimaal 1200 supporters
De 1200 supporters die reeds in het bezit zijn van een toegangskaart, betaalden € 12,50. Heb je nog geen kaartje, maar wil je wel mee naar Eindhoven? Dan betaal je in eerste instantie € 25,00. Indien nog voldoende sponsoren zich aanmelden om deze AwayDay te sponsoren, dan krijgen supporters op volgorde van bestelling de helft van dit aankoopbedrag terug. KingZine keert dit verschil in de bus op weg naar Eindhoven direct contant uit. Koop je jouw kaartje bij de Supportersclub, dan krijg je op vertoon van je toegangskaart van PSV – Willem II na de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op zondag 16 april in het supportershome (naast het spelershome) € 12,50 terug. 

Kaartverkoop
Toegangskaarten van Stichting KingZine zijn online te koop via: www.tilbo.com/webshop
Kaarten van de Supportersclub zijn tijdens thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop

Bus sponsoren?
Wilt u als Willem II-sponsor deze trouwe supporters helpen? Dat kan door deze uitwedstrijd op een bijzondere manier te sponsoren. Voor slechts 500 euro (excl. BTW) sponsort u één van de vele supportersbussen die naar Eindhoven afreizen.

Willem II biedt u bij sponsoring van dit pakket:
- Vijf businesskaarten voor de eerste verdieping + toegang voor een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag of Go Ahead Eagles of 25 tribunekaarten voor de Eretribune voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag of Go Ahead Eagles.  

- Sponsoruiting op de websites van stichting KingZine (Tilbo.com), de supportersclub Willem II (www.willem2.org) en Willem-ii.nl. Daarnaast komt er ook een vermelding van uw bijdrage aan deze Away Day op onze website en social media.

Tot op heden hebben Verschoor Reizen, Wijffels Tilburg, OC Verhulst, Kapsalon Louis van Buren, Sistrans LogisticsVan Helderen Sneltransport, CityLine Logistics, Broodje Jantje, Sabeh Tours, Fixxum, AXI Vloer,Veko Technology, Isah Business Software, Landport Batteries, Logistic ForceNew Care, Hofstede de Blaak, FTACJohnBeerens.com, Lucullus, DPD, ICT4SB, van Spaendock Glas Tilburg.com, Hamers Metaal, Willem II, Supportersclub Willem IIvan Heeswijk Makelaars, Tammy's, Herbalife Nutrition, Uitbeenbedrijf Jonkergouw BV en Van de Wijdeven Schilders- en Stucadoorsbedrijf zich aangemeld voor de Away Day.

Meer informatie
Interesse of vragen over het sponsoren van deze Away Day? Stuur dan een e-mail naar pim.delmee@willem-ii.nl