logo Willem II Willem II

Nieuws

22 augustus 2012

Snijders en Peters in voetbalcafe

Deze keer zitten Genaro Snijders en Jordens Peters aan tafel. Genaro sloot vorig seizoen in de winterstop aan bij de selectie, maar liep een knieblessure op bij zijn eerste training. Tegen NAC Breda maakte hij dan toch zijn debuut voor Willem II. Hoe is het om zo zwaar geblesseerd te zijn en niet te kunnen spelen? En hoe bevalt het bij Willem II?

Deze keer zitten Genaro Snijders en Jordens Peters aan tafel. Genaro sloot vorig seizoen in de winterstop aan bij de selectie, maar liep een knieblessure op bij zijn eerste training. Tegen NAC Breda maakte hij dan toch zijn debuut voor Willem II. Hoe is het om zo zwaar geblesseerd te zijn en niet te kunnen spelen? En hoe bevalt het bij Willem II?

Jordens Peters is sinds dit seizoen aangesloten bij de selectie. Zijn transfer van FC Den Bosch naar Willem II werd beklonken in de week dat de twee ploegen elkaar troffen in de play-offs. Peters en Kees van Buuren, voor wie hetzelfde gold, speelden vervolgens niet tegen Willem II en zagen hun nieuwe club de promotie maken. Nu speelt hij voor het eerst in de Eredivisie.

Benieuwd wat deze twee heren te vertellen hebben? Kom dan om 17.00 uur naar het voetbalcafé op de eerste verdieping.