Nieuws.

Vanesch Verf nieuwe Business Partner

19-06-2012

Willem II is verheugd Vanesch Verf te kunnen presenteren als nieuwe Business Partner. Het Tilburgse bedrijf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier van auto- en industriële lakken. Vorig seizoen was Vanesch Verf al eigenaar van een Business Room en voor komend seizoen is het sponsorpakket uitgebreid naar een Business Partner pakket. De overeenkomst loopt een jaar, met een optie tot een jaar verlenging.

Paul van Esch, algemeen directeur van Vanesch Verf, is tevreden: “We zijn al meer dan vijftien jaar sponsor van Willem II. Vorig seizoen hebben we de intensiteit opgeschroefd en dat heeft ons positief verrast. We waren zo tevreden; een Business Room is een fantastisch hulpmiddel voor ons netwerk. Dat heeft ons doen besluiten ons sponsorschap nog een keer te intensiveren tot Business Partner. Wij zien Willem II als netwerk waar wij ons goed kunnen profileren.”

Algemeen directeur Marco Faber van Willem II: “Wij zijn uiteraard verheugd dat Vanesch Verf haar sponsorpakket heeft uitgebreid. Het is mooi om te zien dat een sponsor die afgelopen seizoen als Business Room houder verbonden was aan de club nu al zijn sponsorschap verruimt naar een Business Partner. Wij zijn trots dat een echt Tilburgs bedrijf zo betrokken is bij onze club.”

Willem II zakelijke Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie