logo Willem II Willem II

Nieuws

15 juni 2012

Geslaagde YBC afsluiting

Afgelopen maandag 19 juni vond de afsluiting van de Young Business Club plaats. Dertig leden schoven bij Polly Magoo aan voor een heerlijke YBC Burger. Nadat iedereen heerlijk gegeten had, werd de activiteit van de Korte Heuvel verplaatst naar de Heuvel, waar Havana zich bevindt.

Afgelopen maandag 19 juni vond de afsluiting van de Young Business Club plaats. Dertig leden schoven bij Polly Magoo aan voor een heerlijke YBC Burger. Nadat iedereen heerlijk gegeten had, werd de activiteit van de Korte Heuvel verplaatst naar de Heuvel, waar Havana zich bevindt. Daar leerden de YBC-leden hoe de perfecte cocktail eruit ziet. Onder leiding van een charmante jongedame werden de cocktails gemaakt en uiteraard opgedronken. Het was een erg gezellige avond waar het afgelopen seizoen is geëvalueerd en afgesloten.

Via deze weg wil de Young Business Club en ook Willem II een speciaal dankwoord uitspreken naar JohnBeerens.com. Mede door zijn bijdrage is de YBC het afgelopen jaar wederom gegroeid en we hopen dit natuurlijk voort te zetten in het seizoen 2012-2013. Dat kan uiteraard niet zonder de enthousiaste leden!


Foto's : Tommy de Lange fotografie