Nieuws.

Q-Promotions drukwerk nieuwe Business Partner Willem II

10-05-2012

Willem II is verheugd te kunnen melden dat Q-Promotions drukwerk zich aan de club verbindt als Business Partner. Het Tilburgse bedrijf was al sponsor van de Young Business Club en breidt nu haar sponsoring uit. De naam van het bedrijf prijkt komend seizoen op de broek en Q-Promotions wordt hoofdleverancier van het drukwerk.

‘We zijn verheugd dat een sponsor uit de Young Business Club zo snel doorgroeit naar een Business Partner. Q-Promotions is al langere tijd sponsor en heeft bewezen hart voor de club te hebben. Ze hebben voor één jaar getekend, maar de intentie voor een langere samenwerking bestaat bij beide partijen’, aldus algemeen directeur Marco Faber van Willem II.

Ook Q-Promotions is tevreden met de intensievere samenwerking. : Izaak Kluit: ‘Business Partner zijn bij Willem II past geheel in de bruisende sfeer waarin Q-Promotions zich dit jaar bevind. We vieren ons 10-jarig bestaan en daar zijn we trots op. De intensivering van de samenwerking met Willem II legt de basis en het vertrouwen dat ook ons volgende lustrum gevierd kan worden. Daar hoort natuurlijk ook eredivisie bij.’

Willem II zakelijke Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie