Businesspakketten.

Wedstrijdarrangementen

En toch voelt het anders…

Je kunt er niet omheen, de Eredivisie inspireert. De druk is voelbaar. De exposure is groter. Profiteer als ondernemer van de uitstraling die Willem II en de Eredivisie u biedt.

Emotie verkoopt. Voeg daarom als ondernemer emotie toe aan uw product. Een wedstrijdarrangement tijdens een thuiswedstrijd van Willem II zorgt daarvoor. Geniet van de spanning en ambiance tijdens de thuiswedstrijden van Willem II. Emotie, exposure en sport - ideale ingrediënten voor uw zakelijk succes.

Meer topwedstrijden - meer exposure

Niet alleen voor ondernemers is dit een uitgelezen kans. Ook uw zakenrelatie profiteert volop van de uitstraling die Willem II en de Eredivisie u het huidige seizoen biedt. Geniet en profiteer tijdens de thuiswedstrijden van Willem II. U wilt toch ook vooraan zitten als Ajax, Feyenoord of PSV op bezoek komt?

Voor alle thuiswedstrijden zijn wedstrijdarrangementen in verschillende vormen te verkrijgen. Aarzel niet. Fêteer uw relatie met een middag- of avondvullend toparrangement. Wij zijn erbij. U ook?

Interesse? Neem direct contact op met ons commercieel team voor meer informatie via business@willem-ii.nl of tijdens kantooruren via 013 549 0590.

Willem II zakelijke Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie