logo Willem II Willem II

Sponsormogelijkheden

De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat Willem II in de Tilburgse samenleving en is het inmiddels één van de belangrijkste sociaal-maatschappelijke instellingen. Willem II is van en voor de stad Tilburg. Tricolores forever.

Voetbal is de rode (witte-blauwe) draad bij alles wat Willem II doet, onze ‘core business’. De begroting die hiervoor nodig is wordt voor een groot deel bijgedragen door het bedrijfsleven. Voetbal en zaken doen gaan nauw samen. Willem II realiseert zich eens te meer dat zij haar sponsors moet koesteren en meer moet bieden dan uitsluitend de thuiswedstrijden. Willem II biedt daarom veel verschillende sponsormogelijkheden aan voor zowel multinationals als ZZP-ers. Of u nu klanten wilt fêteren, nieuwe relaties wilt opdoen, personeel wenst te verrassen of uw naamsbekendheid wilt verhogen, Willem II biedt u graag een sponsorpakket op maat. We proberen de meerwaarde vooral tot uiting te laten komen in een uitgebreide service en interactie tussen sponsors en Willem II.

Bekijk hier onze sponsorbrochure voor de mogelijkheden.

Wij hopen u met deze informatie u alvast te kunnen enthousiasmeren voor een samenwerking.

Heeft u vragen? Mail dan naar business@willem-ii.nl. Of neem contact op met één van onze accountmanagers via 013-5490590