Businesspakketten.

Sponsormogelijkheden

"Men zegt altijd: Never change a winning team. Ik vind dat maar gezever. Een voetbalploeg blijft slechts winnen, als ze durft te veranderen"

Bovenstaande uitspraak - afkomstig van de Belgische politicus Steve Stevaert - zegt niet alleen iets over een voetbalploeg. Ook veel ondernemers onderschrijven deze stelling. Als je je niet aanpast en ontwikkelt, blijf je eeuwig hangen in hetzelfde. Voelt u zich ook aangesproken door deze stelling? Durft u de verandering wél aan? Gaat u Willem II komend jaar wél sponsoren?

Willem II speelt weer in de eredivisie. Dat is dik verdiend. Je proeft het in de stad; de mensen zijn weer positief over Willem II als ideale ambassadeur. Maar niet alleen Tilburg en Willem II is gebaat bij promotie naar de eredivisie. Ook voor u als sponsor verandert er veel. "Ik wil meer exposure, m'n netwerk moet worden uitgebreid." Dat zijn de kreten die we vaak horen als we in gesprek zijn met potentiële sponsors. Willem II als ideaal platform voor ondernemers. Het blijkt te werken. "Mogen wij u hiermee helpen?"

Met Willem II in de eredivisie worden uw kansen op exposure aanzienlijk vergroot. Deze kansen delen we graag met u. De commerciële afdeling van Willem II staat de gehele zomer tot uw beschikking. Met alle plezier gaan we direct aan de slag voor u. "Wat kunnen we exact voor u doen?" Samen gaan we kijken hoe we uw onderneming - in combinatie met het product Willem II - het best kunnen positioneren. Hoe kunnen we de mogelijkheden afstemmen op uw persoonlijke situatie? En ook belangrijk, hoe houden we het voor u betaalbaar? Klik op onderstaande afbeelding om de sponsorbrochure te bekijken.

 

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Mischa Rook, Frank Brugel of Pim Delmee via

Mischa Rook   Frank Brugel  Pim Delmee 
mischa.rook@willem-ii.nl   frank.brugel@willem-ii.nl   pim.delmee@willem-ii.nl  
06 - 52 61 47 30  06- 55 74 07 29 06- 26 45 22 09

LinkedIn LinkedIn

Willem II zakelijke Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie