logo Willem II Willem II

Nieuws

14 februari 2017

Info kaartverkoop FC Twente - Willem II

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zaterdag 4 maart een busreis naar de wedstrijd FC Twente – Willem II. Het betreft een verplichte buscombi. De bussen vertrekken om 14.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Enschede, waar om 18.30 uur de aftrap is.

Alle buskaarten voor FC Twente - Willem II zijn uitverkocht. 
In totaal gaan ruim 750 supporters mee naar Enschede.

Informatie kaartverkoop:
Stichting KingZine heeft voor deze wedstrijd samenwerking gezocht met de Supportersclub en Willem II. Hierdoor krijgen alle supporters die met de bus reizen, gratis friet en snacks bij de tussenstop. Hierdoor is de vertrektijd eerder dan je gewend bent.

Prijzen Stichting KingZine:
Vrienden betalen €12,00 en niet vrienden betalen € 22,00 voor deze reis.

Stichting KingZine zal bij voldoende animo een extra bus inzetten (48 personen). Heb je nog geen kaart en wil je graag mee? Mail dan voor donderdag 2 maart 12.00 uur naar tickets@tilbo.com met hierin de namen van diegene die mee gaan. LET OP! Deze bus zal pas rijden vanaf 40 personen.

Prijzen Supportersclub:
Leden betalen €12,00 en niet leden betalen €22,00 voor deze reis. De supportersclub heeft een actie waardoor je deze wedstrijd i.c.m. met de wedstrijd tegen FC Groningen samen voor €20,- kan bezoeken.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine:
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop

Verkoop buskaarten Supportersclub:
Tijdens de thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop