logo Willem II Willem II

Nieuws

14 februari 2017

Clubmiddag bij Willem II - PEC Zwolle

Zondag 12 maart staat de jaarlijkse clubmiddag weer op het programma. Voor de wedstrijd Willem II – PEC Zwolle is het voor alle verenigingen mogelijk om tegen een gereduceerd tarief kaarten te kopen. Voorgaande jaren was de clubmiddag een groot succes met leuke activiteiten, een fantastische sfeer en een uitverkocht Koning Willem II Stadion!

De verenigingen kunnen de kaarten bestellen voor 7,50 euro per stuk. Vervolgens heeft iedere vereniging de keuze om de kaarten aan de leden door te verkopen voor het maximumbedrag van 10 euro per kaart. Het verschil tussen beide bedragen komt geheel ten goede aan de vereniging. 

Massale belangstelling
De afgelopen weken hebben de verenigingen die in de afgelopen drie jaar deel hebben genomen, de kans gehad om kaarten te reserveren voor deze wedstrijd. De animo is wederom zeer groot. Verenigingen die nog gebruik willen maken van deze actie kunnen zich vanaf nu bij Willem II aan te melden. Het voordeel hiervan is dat deze verenigingen bij de clubmiddag van volgend seizoen ook voorrang krijgen bij het reserveren van kaarten.

Reserveer snel!
Wil jij met jouw vereniging helpen om het Koning Willem II Stadion vol te krijgen? Stuur dan snel een e-mail naar sander.van.mook@willem-ii.nl. Vermeld in de e-mail het aantal kaarten, de naam van de vereniging en de naam van de contactpersoon. Er is nog een gering aantal kaarten beschikbaar. Ben er dus snel bij, want... op=op!