logo Willem II Willem II

Nieuws

25 januari 2017

Steun jij Willem II in Rotterdam?

Zaterdag 25 februari spelen de Tricolores de uitwedstrijd tegen Excelsior. Aftrap in Stadion Woudestein is om 19.45 uur.

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op carnavalszaterdag 25 februari een busreis naar de wedstrijd Excelsior – Willem II. Het betreft vrij vervoer. De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Rotterdam, waar om 19.45 uur de aftrap is.

Prijzen Stichting KingZine: 
Vrienden betalen €22,50 en niet-vrienden betalen €32,50 voor deze busreis.

Prijzen Supportersclub: (uitverkocht)
Leden betalen €22,50 en niet leden betalen €32,50 voor deze busreis.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine:
Kaarten voor de Stichting KingZine zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop

Verkoop buskaarten Supportersclub: (uitverkocht)
Tijdens de thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop

Auto (geen openbaar vervoer):
17 euro (112 kaarten)

Kaarten zijn te koop bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen. Dit kan door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de autokaarten loopt online tot 24 februari 09.00 uur en aan de receptie tot 24 februari 12.30 uur.

Er zijn 400 kaarten beschikbaar.