logo Willem II Willem II

Nieuws

22 december 2016

Theatershow over 120 jaar Willem II

Op 12 augustus 2016 vierden we dat Willem II 120 jaar bestaat. Een hoop geschiedenis, met een enorme hoeveelheid aan verhalen. Deze verhalen vertellen we in een unieke theatershow die op 21 maart te zien is in Theaters Tilburg: ‘Willem II – 120 jaar aan verhalen. De klassiekers en de geheimen.’

Deze 120ste verjaardag vieren we met supporters en sponsoren op een speciale manier: een unieke theatershow over de geschiedenis van ons Willem II. Karin Bruers en Walter Vermeer nemen je mee door de afgelopen 120 jaar aan de hand van verhalen, die verteld worden door de mensen die erbij waren: Bud Brocken, John Feskens, Tomáš Galásek, Co Adriaanse, Martin van Geel, Mariano Bombarda én vele anderen. Een onvergetelijke avond die je niet wilt missen!

Programma
Het programma van de avond ziet er als volgt uit.
18.30 uur: Ontvangst Stadhuisstraat
19.30 uur: Vertrek naar Theaters Tilburg
20.30 uur: aanvang Theatershow
22.00 uur: Borrel en Meet & Greet
01.00 uur: Einde

Kaartverkoop
Kaarten voor deze mooie avond kosten 150 euro per stuk. De theatershow en álle dranken en hapjes binnen het programma zijn daarbij inbegrepen. De opbrengst gaat naar Willem II Betrokken en de Willem II Voetbalacademie.
Het bestellen van kaarten voor deze bijzondere avond kun je per e-mail of bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Stuur een e-mail naar info@willem-ii.nl met daarin jouw naam, adres, postcode, woonplaats en het aantal kaarten dat je bestellen wilt. Willem II neemt in een later stadium contact met je op over de betaling.

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door ARAG Rechtsbijstand, Fier Bemiddeling BV, PEP Business Creators, Censor ‘voor de verandering’ en Q-Promotions.