logo Willem II Willem II

Meedoenregeling

Ook in de tweede seizoenshelft kunnen personen die gebruik maken van de Meedoenregeling weer een halve SeizoenClubCard van Willem II aanvragen. 

Meedoenregeling
De gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, etc. Meer dan 300 aanbieders zorgen met ruim 1200 activiteiten voor een gevarieerd aanbod. Willem II is een van de participanten van de Meedoenregeling. Klik hier voor meer informatie over de Meedoenregeling.

Procedure
Wil je in de tweede seizoenshelft alle thuiswedstrijden van Willem II bijwonen? Dat kan voordelig met het budget van €100,- van de Meedoenregeling. Het aanvragen van een halve SeizoenClubCard aan de hand van de Meedoenregeling kan bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) meeneemt. Het is niet mogelijk om iemand te machtigen om jouw aanvraag in te dienen. De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Tarieven halve SeizoenClubCard
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Voorwaarden
De halve SeizoenClubCard is geldig voor de 8 reguliere competitiewedstrijden na de winterstop en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.